HTO Groep B.V. voorziet u als maatwerkspecialist van een totaaladvies in gevelonderhoud en geveltechniek. HTO is werkzaam in heel Nederland voor de (semi-)overheid, non-profitorganisaties, MKB, multinationals, vastgoedmaatschappijen en woningcorporaties.

HTO Groep B.V.

HTO Groep B.V. is een jong en dynamisch bedrijf met deskundige, ervaren medewerkers die beschikken over een enorme expertise op het gebied van gevelonderhoud en –techniek. Door onze vakkennis, praktijkervaring en hoogwaardige kwaliteit bent u bij de HTO Groep altijd verzekerd van topkwaliteit!

Expert

Wij worden regelmatig ingeschakeld voor specialistische opdrachten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden aan monumentale panden. Hierbij gaat het vaak om bijzondere materialen en detailleringen die vragen om deskundigheid. Wij onderscheiden ons door onze kennis van zaken, het snelle schakelen en de garantie die wij op onze werkzaamheden kunnen geven.

De voordelen van een samenwerking met HTO zijn:

– Korte lijnen, dus snel schakelen.
– HTO voorziet u als maatwerkspecialist van een totaaladvies in gevelonderhoud en – techniek.
– Eén aanspreekpunt voor al uw vragen.
– HTO gaat voor een langetermijnrelatie met u als opdrachtgever.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel dan naar 010-8508974 of stuur een email naar info@htogroep.nl. Wij informeren u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden!