Om de vloer van uw pand mooi te houden, is het belangrijk om een goede coating over uw vloer aan te leggen. Een goede vloercoating beperkt de kans op slijtage en krassen in de vloer tot een minimum. HTO verzorgt vloercoatings voor uw pand, passend bij uw wensen en omstandigheden.

Vloercoatings

Het aanbrengen van een goede, professionele vloercoating is vakwerk. HTO beschikt over deze expertise en brengt een perfecte coating aan op uw vloer. Allereerst zorgen wij ervoor dat de vloer wordt schoongemaakt en wordt ontvet. Vervolgens brengen wij een laag impregneermiddel aan en gaan we over tot het aanbrengen van de coating.

Een passende oplossing

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om vloercoatings. Samen met u bekijken wij waar uw vloer tegen bestand moet zijn en welke omstandigheden de vloer moet kunnen weerstaan. HTO biedt voor elke ruimte een passende oplossing.

Contact

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden in vloercoatings? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via +31655281391. Mailen mag natuurlijk ook: info@htogroep.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!