Naast een mooie, goed onderhouden gevel zijn ook de kitwerken belangrijk voor het aanzicht van een gebouw. Goed kitwerk is de finishing touch van de uitstraling van uw pand.

Kitwerken

Goede kitwerken zijn erg belangrijk. Daarom worden er strenge criteria aan kitwerken gesteld. Naast het voorkomen van vocht en schimmels spelen kitwerken ook een belangrijke rol bij het voorkomen of vertragen van brand. Door de juiste kitvoegen kan eventuele brandschade worden beperkt en ongevallen als gevolg van brand voorkomen. Daarnaast zorgen professionele kitwerken ervoor dat de ramen van uw pand beschermd zijn tegen vocht en schimmels.

Professionals

Om kwalitatief goed kitwerk te leveren, werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en zo duurzaam mogelijke materialen. Onze ervaren medewerkers zijn op het gebied van kitwerk op de hoogte van de laatste eisen, technieken en ontwikkelingen.

Contact HTO

Meer weten over kitwerken? Bel dan naar +31655281391 of stuur een email naar info@htogroep.nl. Onze experts voorzien u altijd van het beste advies en het mooiste resultaat!