Graffiti mag dan een uiting van kunst zijn, wanneer uw bedrijfspand hiermee beklad wordt, is dat vervelend. Het ruïneert de eerste indruk van uw gebouw. HTO zorgt ervoor dat u altijd op korte termijn bent verlost van graffiti!

Maatwerk

Op basis van uw wensen komen wij op afgesproken tijden bij u langs om uw pand(en) te controleren op graffiti. Mocht er graffiti aanwezig zijn, dan wordt deze direct verwijderd en is uw pand weer representatief. Daarbij brengen we een speciale coating aan, waardoor wij nog sneller kunnen reinigen. Door de tijdsbesparing scheelt u dit aanzienlijk in de kosten. Door de coating wordt de kans op beschadiging van de ondergrond beperkt. Hierdoor blijven uw gevels langdurig beschermd en wordt het voor graffitispuiters minder aantrekkelijk om uw pand te bekladden!

Eenmalige verwijdering

Naast periodieke graffiticontrole kunt u ons inschakelen voor het verwijderen van graffiti op afroep. Denk daarbij bv. aan kwetsende of discriminerende teksten die zijn geplaatst. Deze wilt u uiteraard zo snel mogelijk verwijderd hebben. Ook voor deze spoedgevallen kunt u een beroep op ons doen.

Graffiticontrole

HTO is dé specialist in gevelreiniging en – onderhoud in Nederland. Met meer dan 40 jaar ervaring werken wij door heel Nederland voor (semi-)overheid, non-profit-organisaties, MKB, multinationals, vastgoedmaatschappijen en woningcorporaties.
Met HTO bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening. Meer weten over graffiticontrole van HTO? Bel dan naar +31655281391. Mailen mag natuurlijk ook: info@htogroep.nl. Wij helpen u graag verder!