Iedereen kent het wel, graffiti. De een vindt het prachtig en de ander vindt het afschuwelijk. Graffiti op uw gebouw is meestal erg vervelend. HTO helpt u graffiti op een snelle en deskundige wijze te verwijderen.

Graffiti verwijderen

Wanneer u ontdekt dat uw pand is beklad met graffiti, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk eraf hebben. Aangebrachte graffiti heeft meestal een aantrekkingskracht op andere graffitivandalen. Het geeft meteen een hele andere uitstraling aan het gebouw en tast de gevel ook aan. Daarom is het belangrijk om graffiti zo snel mogelijk te verwijderen nadat het is aangebracht. Zo verkleint u de kans op blijvende schade.

Professionele aanpak

Het verwijderen van graffiti vraagt om een professionele aanpak. Onze ervaren en deskundige medewerkers zijn specialist op dit gebied en voorzien u altijd van een passende maatwerkoplossing. Dat kan eenmalig zijn of op basis van een contract als u vaker te maken heeft met graffiti. Sluit u een contract af met HTO, dan nemen wij uw zorg over graffiti compleet uit handen. Kijk voor meer informatie hierover op graffiticontrole. Met HTO beschikt u snel weer over een schone en goed onderhouden gevel!

Diensten HTO

Met meer dan 40 jaar ervaring is HTO dé specialist in Nederland in gevelonderhoud en -reiniging. Naast het verwijderen van graffiti en graffiticontrole helpen wij u graag met nog tal van andere diensten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor nanotechniek, hydrofoberen, kitwerken, betonherstel, vloercoatings en glasbewassing.

Contact graffiti verwijderen

Wilt u meer weten over het verwijderen van graffiti? Bel dan naar +31655281391 of stuur een email naar info@htogroep.nl. Wij helpen u graag!