Uw bedrijfspand fungeert vaak als visitekaartje voor uw klanten en relaties. Een schone gevel en schone ramen vormen daarbij een belangrijk onderdeel. Zo zorgen schone ramen voor meer licht en een meer verzorgde, nette uitstraling.

Glasbewassing

Schone ramen zijn belangrijk voor de levensduur van de kozijnen. Wanneer ramen regelmatig worden schoongemaakt, gaan ramen en kozijnen langer mee. HTO kan de glasbewassing voor uw gebouw verzorgen. Naast gevelonderhoud en – reiniging geeft HTO ook advies over glasbewassing en de frequentie daarvan. Zo wordt elk traject volledig op uw wensen en uw gebouw afgestemd.

Deskundig en ervaren

Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig als het gaat om glasbewassing. Dankzij hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen zij in elk pand de beglazing en de kozijnen efficiënt en effectief reinigen. Goed glasonderhoud is een investering in het behoud van de uitstraling als ook de kwaliteit van uw bedrijfspand. Door het onderhoud van uw exterieur- en interieurbeglazing aan HTO toe te vertrouwen, blijft uw pand representatief!

Diensten HTO

HTO is dé specialist in Nederland in gevelonderhoud en – reiniging. Zo helpen wij u naast glasbewassing o.a. graag met kitwerken, betonherstel, graffitiverwijdering en –controle, hydrofoberen en vloercoatings. Ook op het gebied van nanotechniek bent u bij HTO aan het juiste adres.

Contact glasbewassing

Wij bespreken graag met u uw wensen voor uw binnen- en buitenbeglazing. Wilt u meer weten? Bel dan naar +31655281391 of stuur een email naar info@htogroep.nl. Wij voorzien u graag van een advies op maat!