Gevelreiniging en – onderhoud is erg belangrijk voor de uitstraling en het langdurig onderhoud van uw bedrijfspand. HTO heeft meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied en verzorgt gevelreiniging voor de (semi-)overheid, non-profitorganisaties, multinationals en vastgoedmaatschappijen.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is een vak dat de benodigde expertise vereist. Denk daarbij bv. aan monumenten of historische gebouwen die vaak over specifieke detailleringen of bouwkenmerken beschikken die vanzelfsprekend intact moeten blijven. Dat vraagt om vakmanschap. HTO is gespecialiseerd in reinigingstechnieken en biedt voor elke gevel een oplossing. Of het nu gaat om monumentale gevels of nieuwbouw, HTO verwijdert alle vormen van vervuiling op een duurzame en veilige manier.

Vakbekwame specialisten

Voorafgaand aan de uitvoering van de werkzaamheden voeren wij uitgebreid onderzoek uit naar de juiste reinigingsmethode voor de gevel van uw pand. Aspecten die wij daarbij o.a. bekijken zijn de aard van de vervuiling en de eigenschappen en kwaliteit van de ondergrond. Om een goede en verantwoorde keuze hiervoor te kunnen maken, zijn onderzoek, het opzetten van proefstukken en een goede afstemming noodzakelijk. Voorafgaand aan de werkzaamheden nemen wij uw wensen met u door en voorzien wij u van een maatwerkadvies. Op deze wijze weet u op elk moment exact waar u aan toe bent.

Contact

Met HTO haalt u een specialist in gevelreiniging in huis en bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten? Dan kunt u bellen naar +31655281391. Mailen mag natuurlijk ook: info@htogroep.nl. Wij staan u graag te woord!