U kunt maar één keer een goede eerste indruk maken. Een goed verzorgde gevel van uw bedrijfspand is een belangrijk visitekaartje. Dit bepaalt ook de eerste indruk die potentiële klanten krijgen van u als bedrijf. Om een goede indruk te maken én te behouden is het onderhouden van de gevel van uw pand dan ook van groot belang. HTO is uw specialist in gevelonderhoud.

Gevelonderhoud

Verschillende factoren van buitenaf geven vuil en vocht de kans om binnen te dringen. Hierdoor wordt de gevel en ook indirect het gebouw aangetast. Dit kunt u voorkomen door uw gevel goed te laten onderhouden. Een goed onderhouden, schone gevel is het visitekaartje van uw bedrijf en belangrijk voor de waarde van uw bedrijfspand. Door goed onderhoud zorgt u voor een langere levensduur van voegwerk, bouwmaterialen en kozijnen en blijft uw pand goed geïsoleerd.

Gevelonderhoud, een specialistisch vak

Gevelonderhoud is een specialistisch vak. Om dit op de juiste wijze uit te voeren is kennis van de vele verschillende gevels, ondergronden en uiteenlopende soorten vervuiling noodzakelijk. Gevelonderhoud is dan ook altijd maatwerk. Het niet correct uitvoeren van gevelonderhoud kan leiden tot schade aan de gevel. HTO voorziet u graag van een maatwerkadvies om uw gevel(s) weer in optimale staat te brengen én te behouden.

Contact

HTO werkt uitsluitend met milieuvriendelijke materialen en technieken en altijd conform de laatste regels voor gevelonderhoud. Met HTO bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten? Dan kunt u bellen naar +31655281391. Mailen mag natuurlijk ook: info@htogroep.nl. Wij voorzien u graag van een maatwerkadvies!