Er zijn verschillende oorzaken waardoor beton wordt aangetast. Dat kan o.a. zijn door aanrijdschade, corrosie, schadelijke stoffen of bouwfouten. Welke oorzaak het ook heeft, u wilt het zo snel mogelijk opgelost zien. HTO is specialist op het gebied van betonherstel en zorgt ervoor dat uw beton op een duurzame, deskundige wijze in de oude staat wordt hersteld.

Betonschade

Betonschade kan ook ontstaan door verroest ijzer in het beton. Dit komt vaak voor bij balkons, galerijen van flatgebouwen of bruggen. Scheurtjes en roest in het beton betekent vaak dat er sprake is van betonschade. Het is belangrijk dat u dan actie onderneemt, zodat nog meer schade wordt voorkomen.

Betonherstel

Betonherstel is een belangrijke klus waarvoor een specifieke expertise is vereist. Onze medewerkers zijn specialisten op dit gebied. De betonschade wordt door ons eerst uitgebreid geanalyseerd, zodat wij zeker weten dat wij u de beste oplossing bieden. HTO maakt een duurzaam herstel mogelijk.
De materialen die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk. Hetzelfde geldt voor onze werkprocessen en technieken. Daarnaast bieden wij u altijd de beste langetermijnoplossing.

Groot aanbod geveldiensten

Naast betonherstel kunnen wij u nog van dienst zijn met tal van andere geveldiensten. Zo kunt u bij HTO terecht voor gevelonderhoud en –reiniging, kitwerken, vloercoatings, graffitiverwijdering en graffiticontrole, glasbewassing en hydrofoberen. Daarnaast is HTO expert op het gebied van nanotechniek.

Nanotechnologie

Met nanotechnologie worden de kleinste deeltjes van atomen omringd met een vuil- en waterafstotend middel. Deze nanodeeltjes hechten zich aan het oppervlak, waardoor andere stoffen hierop geen grip meer krijgen. Hierdoor hoeft een oppervlak minder vaak behandeld of gereinigd te worden. Kijk hier voor meer informatie over nanotechniek (link naar nanotechniek).

Contact

Wilt u meer informatie over betonherstel door HTO? Dan kunt u bellen naar +31655281391. Mailen mag natuurlijk ook: info@htogroep.nl. Wij voorzien u graag van een maatwerkadvies!